Просто магия 

Можете ли да сготвите риба в леден блок? Това е само един пример за многото въпроси, над които работим всеки ден. Защото само чрез преследване на невъзможното, можем да създадем 1000 нови възможности за нашите клиенти. От електрическата съдомиялна до парната фурна за вграждане и Gourmet подгряващото чекмедже – продуктите на Miele са поставяли нови стандарти в течение на десетилетия. И GENERATION 7000, с предстоящо пускане на пазара през 2019 г., не е изключение. Тази гама предоставя множество иновации, от които нито една модерна кухня не трябва да се лишава. 
Риба в лед 
С фурната Dialog ние изобретихме изцяло нов начин на готвене. Технологията M Chef приготвя целият обем на храната от самото начало, вместо да започва от вън навътре. Това всъщност означава, че можете да сготвите риба в блок от лед без той да се разтопи. Тази уникална технология ще вдъхнови както любителите, така и професионалните готвачи и ще превърне тяхната креативност в истинска магия. 
TasteControl 
Конвенционалните фурни от гамата GENERATION 7000 също имат много нови функции, за да Ви дадат повече свобода в готвенето. Например TasteControl – функцията отваря вратата на фурната автоматично, за да предотврати готвенето на храната да продължи след перфектната степен на приготвяне, така че можете да се отпуснете и да се погрижите за Вашите гости. 
FoodView 
А благодарение на FoodView, можете да следите за Вашите ястия чрез камера във фурната дори когато не сте вкъщи. Температурата и времето могат да се управляват удобно от приложението на Miele. 
Тези иновации и много други – всички те са разработени вътрефирмено и носят печата за одобрение Exclusive to Miele – са представени по-подробно в следните раздели. 
Цифри като пример за предимствата на продукта