За всеки стил на живот

Miele предлага два различни модела микровълнови фурни: за инсталиране в ниша и свободно стоящи. Благодарение на неподвластния на времето дизайн и интелигентния потребителски интерфейс те се вписват безпроблемно във Вашата кухня. Miele предлага и фурни с допълнителна микровълнова функция. Ще ги намерите в раздела "Комбинирани микровълнови фурни". 
Уреди за вграждане Miele с управление TopControl
Микровълновите фурни Miele с бутони за управление, разположени отгоре, предлагат отлични предимства на потребителя. Техният дизайн позволява да бъдат инсталирани в съчетание с всеки друг уред Miele в кухнята – съвършен фирмен дизайн. Пантите на вратичката на уреда са отдолу – като на обикновена фурна. Тъй като бутоните за управление са отгоре, вътре има повече място.
Уреди за вграждане Miele с управление SideControl
Алтернатива на уредите с TopControl са микровълновите фурни с класическо странично управление. Тези уреди за вграждане с управление SideControl могат да се комбинират вертикално с други уреди за вграждане Miele или да се инсталират отделно. Вратaта на уреда се отваря настрани.
Стоящи
Не разполагате с ниша за вграждане на микровълнова фурна? Свободностоящите микровълнови фурни на Miele са точните уреди за Вас: можете просто да ги поставите на плота.
Цифри като пример за предимствата на продукта