Как бихте желали да бъде инсталиран Вашият уред?

Пералня и сушилня в колона
Ако не разполагате с достатъчно място за инсталиране на два уреда един до друг, повечето перални и сушилни Miele могат да се комбинират удобно една върху друга като пералня със сушилня в колона. При такова подреждане пералнята винаги се монтира под сушилнята.Уредите WhiteEdition са идеални за вертикален монтаж. Пантата на вратата на сушилните може да се смени, така че вратите на двата уреда да се отварят в една и съща посока.Miele предлага различни комплекти за вертикално инсталиране с цел създаване на стабилно свързване на двата уреда. Някои включват практично чекмедже. То е идеално например за съхранение на аксесоари или за удобно подпиране на коша с пране, докато зареждате или разтоварвате сушилнята.
Едно до друго
Технически и визуално – пералните и сушилните Miele си подхождат отлично. Това Ви дава възможност да инсталирате двата уреда един до друг и да прехвърляте лесно изпраните дрехи в сушилнята.
Може да се вгражда отдолу
Уредите Miele ChromeEdition с прав челен панел могат да бъдат монтирани върху плот, ако максималната височина на монтаж под плота е между 82 и 85 cm. При подобни случаи капакът на уреда се заменя с комплект за вграждане под плот (напр. UBS W1/G или UBS T1/G).
Поставяне под плот
Всички перални Miele с предно зареждане могат да бъдат поставени под плот с минимална височина на нишата 85 cm. За този вариант на инсталиране не е необходимо да се сваля капакът на уреда. Уредите W1 ChromeEdition с прави челни панели са особено подходящи за този тип монтаж.
Цифри като пример за предимствата на продукта