Ексклузивни смеси кафе за изтънчен вкус

Перфектната чаша кафе зависи не само от правилния метод за приготвяне, но и от качеството на кафето. По тази причина създадохме наши собствени смеси кафе специално за кафе машини Miele. Сега можете да приготвяте Вашите кафе специалитети, от еспресо до лате макиато, с перфектния вид кафе. Необходими са умение и фина интуиция за направата на кафе Miele. Семейната компания за печене на кафе постига това, като използва особено висококачествени планински зърна кафе в деликатен процес на печене в барабан. Резултатът: хармонично и прекрасно ароматно кафе, което осигурява уникално вкусово изживяване. Всички наши стандартни кафе продукти са Fairtrade и органично сертифицирани и могат да се поръчат от онлайн магазина на Miele.
Miele Black Edition One for all
Това гарантира, че Вашите кафе специалитети винаги ще са успешни: Black Edition One for all на Miele е плътно с фина плодова нотка. Това Ви позволява да използвате сорта 100 % Арабика за широко разнообразие от напитки, от Café Crema до всеки тип кафе специалитет с мляко.
Miele Black Edition Café Crema
Интензивна наслада: каймакът на добро Café Crema позволява на аромата да се разгърне напълно. С нашата специална смес с лек и балансиран аромат можете да създавате плътен вкус с флорални и плодови нюанси. Разбира се, използвайки зърна 100 % Арабика.
Miele Black Edition Espresso
Типичен аромат, интерпретиран по нов начин: с Miele Black Edition Espresso можете да създавате интензивно и особено ароматно еспресо. Сместа: интензивен вкус с пикантна шоколадова нотка – създаден със зърна Робуста и Арабика.
Miele Black Edition Decaf
С Miele Black Edition DECAF можете да се насладите на всякакви видове кафе специалитети с най-добро качество без кофеин. Кофеинът от сместа е извлечен особено деликатно чрез специален органичен процес. Ароматът остава – вкусвате 100 % Арабика, Fairtrade и органично сертифицирана като всичките ни стандартни видове кафе.
Цифри като пример за предимствата на продукта