Страхотни перспективи за вашата кухня

Фурна за готвене на пара XL с всички функции
Фурната за готвене на пара Miele XL с пълноценна функция на фурна разполага с всички функции на фурна за готвене на пара. Тя предлага и различни функции на традиционна фурна и, в зависимост от модела, кабелна или безжична сонда за храна. Допълнителните опции за комбиниране с влага и много голямото отделение за готвене правят тази комбинирана фурна за готвене на пара отличен универсален уред. Освен уредите за поставяне в ниша с размери 60 x 45 cm Miele предлага и фурна за готвене на пара XXL с пълноценни функции на фурна за поставяне в ниша с размери 60 x 60 cm.
Модели и размери
Miele предлага комбинирани фурни за готвене на пара с три удобни конструкции. Независимо кой модел ще изберете, можете да очаквате силно и здравословно удоволствие. Комбинираната фурна за готвене на пара Miele с размери 45 x 60 cm е идеалното допълнение към традиционната фурна. В съчетание с Gourmet подгряващо чекмедже Miele с височина 14 cm тя се помества в ниша с размери 60 x 60 cm. По този начин се разкриват безброй възможности за готвене. 
Комбинирана фурна за готвене на пара
Комбинираната фурна за готвене на пара на Miele предлага всички функции на фурна за готвене само на пара, както и функцията Fan plus - Конвекция плюс. Чрез комбиниране на суха и влажна топлина могат да се постигнат отлични резултати при печене и готвене.
Фурната за готвене на пара XXL с всички функции
Този модел представлява и пълноценна фурна за готвене на пара с всички функции, както и пълноценна комбинирана фурна – всичко това в класическа ниша за фурна 60 x 60 cm. Този уред разполага с всички функции на модела XL плюс кабелна сонда за храна. Съчетанието с чекмедже с височина 29 cm предлага много допълнителни възможности.
Цифри като пример за предимствата на продукта