За особено приятно удоволствие

Готвене "су вид" (готвене с вакуум)
Хората, запознати с готвенето "су вид", с радост приемат по-дългото готвене. Изключителното удоволствие е гарантирано! Предимството се състои в равномерното сготвяне, при което целта е да се постигне конкретна температура в центъра. Препечените краища останаха в миналото. Вкусовете не реагират с кислорода и храната остава сочна. Храната може също да се вакуумира с подправки или марината. Резултатите от готвенето могат винаги да бъдат повторени.
Изключително крехко месо
Месото се готви много бавно на постоянно ниска температура. Затова то е изключително сочно и крехко. Благодарение на деликатното готвене месото се отпуска, без да губи соковете си. Невъзможно е да преварите храната. Ако обичате препечено месо, запечете го бързо преди или след вакуумирането. 
Цифри като пример за предимствата на продукта