Изборът е Ваш!

SmartSelect
Мощността се избира много бързо и интуитивно. Всяка зона за готвене има цифров дисплей с жълта подсветка. Така показанията на дисплея могат лесно да се видят от различни ъгли. Продължителността на таймера се задава лесно с отделно регулируемия напомнящ таймер и защитно изключване.
Метални въртящи се превключватели
Първокласните метални въртящи се превключватели контрастират с елегантния дизайн на газовите елементи SmartLine. Те подчертават професионалния характер и лесно се използват.
Гъвкав монтаж
Уредите SmartLine от Miele излъчват стил и удобство. Въпреки че всеки уред работи независимо от другите, всички изглеждат като че ли са изработени по шаблон. Монтирани близо един до друг, те създават еднородно и елегантно единство. Със скрит монтаж или с монтаж на повърхността – те са дизайнът, който се откроява във всяка кухня!
Може да се комбинира с класически индукционен плот
Чрез координиране на дълбочините и органите за управление SmartSelect сега е възможно да се комбинират елементи SmartLine с класически индукционен готварски плот с ширина 60 cm. Това Ви дава неограничени възможности за комбиниране и гъвкавост, която никога не е предлагана по този начин досега.
Цифри като пример за предимствата на продукта