Правилният уред за Вашия стил

Индукционен
Бързо и енергоефективно: при готвене на индукционен плот топлината се предава директно на основата на тигана и размерът му автоматично се разпознава. На практика няма никаква загуба на енергия. Готвенето е особено безопасно, тъй като областта около зоните за готвене остава относително студена. В допълнение към мултифункционалността скоростта на зоните за готвене с технологията PowerFlex е уникална характеристика. Поради множеството си предимства индукционните плотове се вписват добре в професионалните кухни.
Газ
Газта е първичен източник на енергия. Това означава, че тя е природна форма на енергия и няма нужда да преминава през процес на преобразуване, за да може да се използва. По тази причина готвенето на газ е особено природосъобразно.
Индукционен WOK
Професионален клас: уок тиганът на Miele съвпада идеално с вдлъбнатината на керамичния плот. Това води до оптимално разпределение на топлината и идеално сготвено ястие. Интелигентната система ControlInduc® на уок тигана надеждно предпазва олиото и мазнината от прегряване при готвене. Индукционният уок Miele предлага и специални предимства за потребителя, като например усилваща технология.
Тепаняки
Модерната японска традиция при готвенето: готвене с тепаняки е кулинарен преживяване в модерните кухни. Храната се приготвя направо върху горещата повърхност от неръждаема стомана. Индукционното тепаняки на Miele има два отделни контура за загряване: това позволява например да готвите едновременно ястия с различни изисквания за температурата или да поддържате храната топла.
Аспиратор над плота
Готвенето без неприятни изпарения и миризми от ястията е възможно благодарение на новия аспиратор на плота на Miele. Тъй като той се монтира между два елемента SmartLine, той изсмуква изпаренията от готвенето директно от мястото, където те се отделят. Аспираторът над плота може да се инсталира също и до газови уреди. В този случай капакът служи като магнитен протектор срещу пламъците.
Цифри като пример за предимствата на продукта