Отличава се с адаптивност и качество

Монтирането на аспиратор над плота в основния модул превъзмогва проблеми, като височината на тавана или други препятствия, ограничаващи видимостта по време на готвене. Сега може свободно да се комбинират елементи SmartLine и плот с ширина 60 cm. Друго предимство е, че уредът може да се монтира близо до газови уреди. FlameGuard е магнитен капак, който предпазва аспиратора над плота от навлизане на пламъците в него. Аспираторът над плота има същата дълбочина от 52 cm като всички други елементи и предлага органи за управление SmartSelect.
Гъвкави възможности за монтаж
Аспираторът над плота на Miele е гъвкав във всички отношения: вентилаторът се монтира в основата и е подходящ за високоефективния режим на засмукване, в енергопасивните къщи например. Освен многото технически предимства аспираторът над плота предлага изцяло нови монтажни възможности благодарение на компактната конструкция. Заема съвсем малко място в основния модул, като оставя достатъчно пространство за чекмеджета.
Лесен за почистване
Всички подвижни части на аспиратора над плота се вадят лесно с ръка и се мият в съдомиялната.
Въздуховодна система към вентилатора в цокъла
Осигурена е плоска тръба (222 x 89 mm) за вентилация до вентилатора в цокъла. Съдържа: 1 x 90° хоризонтално тръбно коляно, 1 x 90° вертикално тръбно коляно, 1 x 50 cm прав елемент (може да бъде скъсен) и 1 x адаптор (квадрат към кръг) към вентилатора в цокъла.
Филтри за мазнини от неръждаема стомана
Аспираторите над плота Miele са снабдени с 10-пластов филтър за мазнини от неръждаема стомана. Горният пласт и рамката на филтъра са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Филтрите за мазнина могат удобно да се почистят в съдомиялната, което води до невидимо обезцветяване. Следователно филтрите за мазнина на Miele запазва техния отличен външен вид за дълго време.
ECO мотор
ECO моторът работи с постоянен ток и спестява до 70 % от енергията в сравнение с традиционните мотори. Благодарение на тази технология той работи много тихо, но и мощно, както всички мотори, използвани от Miele.
Miele CleanCover
Miele CleanCover се намира зад филтрите за мазнини. Вместо остри метални ръбове и електрически компоненти ще видите само херметично затворена гладка повърхност. Тя се почиства изключително лесно и Ви предпазва от допир до кабелите и елементите на мотора. Miele обръща внимание на детайлите – за повече удобство и безопасност.
Клас на енергийна ефективност
Енергийният етикет предоставя информация с един поглед за текущите разходи и капацитета на Вашия аспиратор над плота. Уредите Miele съчетават най-добрите настройки за ефективност на вентилатора и филтъра за мазнини.
Цифри като пример за предимствата на продукта