Приготвено съвършено

Степен на пържене I
Това ниво е подходящо за всички ястия, които се готвят на ниски температури на пържене, като пържени яйца, бъркани яйца, бекон, пилешки гърди, ньоки, зеленчуци, пасти, риба и повечето замразени ястия.
Степен на пържене II
Тази средна температура се използва за пържене с разбъркване и пържене на храни като скариди, пържоли, шницели, кюфтета и нарязано месо. Тя е подходяща и за леко запържване на семена и приготвяне на картофени палачинки, тортиля и карамел.
Степен на пържене III
Най-високото ниво е идеално за готвене с уок и печене на месо за яхния или големи количества месо. То е подходящо и за палачинки.
Настройка за готвене на тих огън
Много ястия не са готови, докато не се добави сос – например рагу или болонезе. С помощта на настройката за къкрене, готварският плот регулира идеално температурата. Това предотвратява пръскане и сосовете винаги се приготвят до съвършенство.
Цифри като пример за предимствата на продукта