Идеалното положение за всяка работна ситуация

DAD 4x40 Black Levantar
По отношение на стила и функциите този уред изпъква сред аспираторите и може да бъде вграден във всяка кухня. С докосване на един бутон смукателният вентилатор с долна тяга се издига и включва, готов за работа. Изпаренията от готвенето и миризмите се отстраняват незабавно чрез смукателната система. Когато аспираторът не е необходим повече, той просто се скрива под плота отново с леко докосване на един бутон.
DA 4208 V D/DA 4248 V D Puristic Varia
Регулируемият на височина аспиратор “Varia” на Miele разрешава дългогодишен проблем: ако инсталирате аспиратора твърде високо, той няма да аспирира парите ефективно; ако го инсталирате твърде ниско, няма да виждате добре готварския плот и кухнята няма да изглежда пропорционално. Модел аспиратор “Varia” от Miele се плъзга до 30 cm нагоре и надолу с натискането на един бутон. Това позволява аспираторът да бъде настроен на подходящата ергономична височина за всеки потребител. И можете да виждате какво правите, като същевременно продължавате да виждате в кухнята.
DA 3668/DA 3698
Перлата в короната на Вашата кухня – тънкият аспиратор на Miele DA 36x0. Необичайният му дизайн ще придаде на кухнята Ви уникално усещане. Изключително тънкото тяло на аспиратора може да се изтегли ръчно или с дистанционно управление; изпаренията от готвенето се отвеждат от мощен смукателен вентилатор. След приключване на готвенето панелът се прибира леко и тихо в стенния модул. Когато се изключи, панелът не се вижда.
Цифри като пример за предимствата на продукта