Елегантни и с интелигентно управление 

Aura 4.0 Ambient 
Този иновативен аспиратор с рециркулация извлича и филтрира изпаренията, като същевременно е оборудван с множество нови функции. Благодарение на функцията за извличане на влагата HumidityBalance, Aura 4.0 Ambient премахва влагата при процеса на готвене. Интегриран сензор следи въздуха в помещението и определя най-добрия момент да изпусне влагата, която се е събрала във филтъра. Това означава, че винаги се радвате на най-добрия климат. Освен това специалната функция AmbientFragrance се грижи помещението да остане приятно и свежо, каквото и да готвите. Можете да избирате от цяла гама аромати според личните си предпочитания, които ще се разпръскват дискретно в помещението. Също можете да използвате Aura 4.0 Ambient за създаване на променящо се осветление: благодарение на MyAmbientLight можете да настройвате цветовете по отделно. Aura 4.0 Ambient е първият аспиратор на Miele, който се управлява интелигентно само от приложението на Miele. Изисква плот, който работи с Miele@home. 
Интелигентно управление изцяло чрез прилож. Miele
Перфектно свързани: с Con@ctivity аспираторът и плотът Ви могат да си комуникират. За тази цел Ви трябва плот, който работи с Miele@home. Приложението на Miele също Ви позволява да задавате настройки за MyAmbientLight, HumidityBalance и AmbientFragrance. И най-хубавото: Con@ctivity и приложението на Miele могат да се използват заедно по едно и също време или по отделно. В случай на неизправност можете да изберете основни функции чрез скритите сензорни бутони.
Персонализирани цветове за осветлението 
Нека бъде светлина: създайте уникална светлинна атмосфера в кухнята си с MyAmbientLight. Чрез приложението на Miele можете удобно да зададете предпочитания цвят на светлината – в зависимост от конкретното настроение и атмосферата, която искате да създадете. За гъвкави нива на яркост MyAmbientLight е димируем. Уникалното фоново осветление със сигурност ще привлече вниманието на всички.
Изключителни аромати 
Поемете дълбоко дъх и се отпуснете: рециркулационният аспиратор не само намалява миризмите в кухнята, а вече служи и като освежител за въздух, така че да дишате с лекота, по какъвто и начин да готвите. Изберете измежду разнообразни ароматизатори според собствените си предпочитания. Флаконът на ароматизатори се поставя в аспиратора отгоре и лесно се сменя. Можете да промените самостоятелно времената и интервалите на разпръскване чрез приложението на Miele. 
Уникална функция за отстраняване на влагата 
Функцията HumidityBalance гарантира, че влагата, която се образува при процеса на готвене, се адсорбира от специален филтър. Интегриран сензор измерва температурата и влажността на въздуха в помещението и изчислява най-добрия момент да изпусне влагата, която се е събрала във филтъра – така че винаги да можете да се насладите на перфектния климат. Тази функция може да се управлява чрез приложението на Miele.
Цифри като пример за предимствата на продукта