Интуитивна работа на аспираторите Miele

SmartControl 
Висококачествени и функционални: насладете се на удобни сензорни органи за управление с жълт дисплей. Със своя цвят и принцип на работа, той идеално пасва на плотовете Miele със SmartSelect и е идеално подходящ за използване в комбинация с Con@ctivity и приложението Miele. 
ComfortControl 
Отпечатаното сензорно управление ComfortControl на Miele ви позволява да избирате с лекота голямо разнообразие от настройки. Включете или изключете аспиратора или изберете ниво на мощност на вентилатора с едно докосване на пръста. Можете също да регулирате осветлението. В зависимост от модела, ComfortControl може да се използва с Con@ctivity и приложението на Miele. След това можете също да зададете времето на работа или да извикате индикатора на филтъра. 
EasySwitch 
Независимо дали искате да зададете подходящото ниво на мощност на вентилатора или да регулирате осветлението на вашия аспиратор Miele – с контрола EasySwitch всички основни функции могат да бъдат избрани с помощта на светлинно-сензорни органи за управление. Управлението създава приятно усещане и е особено бързо и лесно. В зависимост от модела може да се използва с Con@ctivity и приложението на Miele. След това можете също да зададете времето на работа или да извикате индикатора на филтъра. 
SmartControl White 
Първокласна работа: управлявайте аспиратора си с помощта на елегантното сензорно управление с бял дисплей. Със своя цвят и принцип на работа той идеално съчетава котлоните Miele със SmartSelect White и е идеално подходящ за използване с Con@ctivity и приложението на Miele.
Цифри като пример за предимствата на продукта