Чистота за вашия комфорт

Правилната торбичка? Лесно е!
Често е трудно да се намери правилната торбичка за прахосмукачка. С Miele е лесно: ще разпознаете правилната оригинална торбичка HyClean по съвпадението на цветовете на пръстена на торбичката (на принципа ключ и ключалка).
Първокласна смукателна мощност
Благодарение на прецизно наредени филтриращи слоеве торбичката HyClean на Miele пропуска въздуха дори когато започне да се пълни. Уредът показва кога торбичката е пълна или филтърът за изходящия въздух е наситен. След смяната на филтъра ще се радвате на същата смукателна мощност, почистване и хигиена, както при първата употреба.
Miele остават херметични
За хора с алергия към домашен прах препоръчваме прахосмукачка със серийно монтиран HEPA филтър. TÜV Nord (комитет за екологични изпитания в Германия) също препоръчва няколко цилиндрични прахосмукачки на Miele с филтри HEPA AirClean за хората с алергии. Благодарение на специалното уплътнение на корпуса целият уред, а не само филтърът за изходящия въздух, съответства на изискванията на TÜV Nord, които се преразглеждат ежегодно. Филтрираният изходящ въздух е по-чист от обичайния въздух в помещенията. Освен това бактериите, алергените и спорите на плесен остават добре затворени в торбичката.
HyClean с 3D ефективност
Новите торбички предлагат най-висока ефективност дори когато се чисти на ниска мощност – това е благодарение на гладката повърхност SoftStructure, която оказва слабо съпротивление на въздуха. Вследствие на това можете да пестите енергия, докато чистите – с обичайната висока ефективност на почистване.
Хигиенична смяна на торбичката без прах
При отваряне на прахосмукачката скобата на оригиналната торбичка HyClean на Miele се затваря автоматично и задържа събрания прах безвъзвратно. Освен това предпазната мрежа не позволява торбичката да се скъса дори когато сте засмукали остри предмети. Така засмуканият фин прах не може да излезе обратно.
Изработка от специалисти
Miele Ви предлага избор измежду пет различни филтъра за изходящия въздух: филтър AirClean: ефективна филтрация за ежедневни нужди. Обща вместимост за задържане на праха 99,9 %* в съчетание с торбичка за прах HyClean и филтър на мотора. Филтърът AirClean Plus ефективно филтрира за изключително чист въздух в помещенията.  Active AirClean филтър: значително намаляване на неприятните миризми* – идеален за собственици на домашни любимци. HEPA AirClean филтър: филтрира дори финия прах и алергените – идеален за хора с алергия към домашен прах. Способност за задържане на 99,999 % от праха* в прахосмукачката, както и HEPA 13*. Филтър Silence AirClean : филтър за редуциране на шума за особено тиха работа.
Чистият изходящ въздух е изключително важен за Miele. Нашите прахосмукачки са известни не само с добрата филтрация, но и с уплътнението на корпуса, което спомага за задържането на праха, така че в помещението да се връща само чист въздух.
Съгласно EN 60312-1 Цифри като пример за предимствата на продукта