Персонални решения за специални изисквания

За всички собственици на домашни любимци: Cat & Dog
Cat & Dog премахва надеждно косми и мъх от килими или пътеки със своята турбочетка. А филтърът Active AirClean в Complete C3 неутрализира ефективно неприятните миризми, за да не им позволи да се разпръснат.
99,999 % чист въздух*: Allergy
Прахосмукачката Allergy на Miele не просто премахва полена, домашния прах и другите алергени надеждно от всякакви подове. Нейният филтър HEPA 13 * дори пречиства въздуха в помещенията: над 99,999 % от всички частици * във въздуха се филтрират по време на чистене, дори финият прах. Хората, страдащи от алергии, могат най-после да дишат с лекота!
Превъзходна на дървени подове: Parquet
Благодарение на деликатната четка за паркет, моделът Parquet е идеален за внимателно почистване на чувствителните твърди подове.
Персонализирани решения за специални изисквания
Различните домове и начини на живот се нуждаят от различни решения. Целта на Miele е да удовлетвори личните Ви потребности от хигиена в помещенията по възможно най-добрия начин. Именно затова Miele предлага разнообразие от прахосмукачки със специални функции.С допълнителните оригинални аксесоари на Miele можете да адаптирате Вашата прахосмукачка Miele към променящите се потребности дори след покупката: например когато си вземете домашен любимец, смените подовото покритие или получите алергия към домашен прах.
Грижите за пода са улеснени: Comfort
Тази прахосмукачка Miele се използва изключително лесно: всички важни функции се управляват лесно чрез дистанционното радиоуправление на ръкохватката. А благодарение на колелцата DynamicDrive, Miele Comfort маневрира без усилие. Филтърът HEPA 13* осигурява изключително чист въздух в помещението.
Мечта за почистване на килими: Electro
Подове, застлани с черги и килими, ли се налага да почиствате най-често? Ако е така, Electro на Miele е изключително добър избор. Това е прахосмукачката на Miele, която чисти с най-голяма мощност и е оборудвана със специална електрическа четка.
Вкъщи върху всякакви подови покрития: Total Care
С многобройните си аксесоари Total Care решава почти всички проблеми, свързани с чистенето – истински универсален уред. Филтърът Active AirClean спомага за неутрализиране на неприятните миризми от торбичката.
Първокласни функции: Brilliant
Ръкохватка Comfort със SpotLight, колелца DynamicDrive, HEPA 13 и осветена система за спиране са само някои от акцентите в този модел. Уникалният матов лак Bronze PearlFinish и хромираната лайстна правят дизайна на Miele Brilliant изключителен.
Тиха като шепот: Silence
С едва 69 dB, Complete C3 Silence е най-тихата прахосмукачка от гамата на Miele. Тази стойност е постигната с помощта на специален капсулован мотор, който осигурява винаги отлични резултати.
Съгласно EN 60312-1Съгласно EN 1822/2011 Цифри като пример за предимствата на продукта