Външно генериране на пара за перфектни резултати

MultiSteam*
MultiSteam е система, която усъвършенства външното генериране на пара. Miele предлага тази технология във всички фурни за готвене на пара с размер 45 cm. Тя е проектирана специално, за да отговаря на изискванията на фурни с голяма вместимост. Мощният генератор на пара (3,3 kW) гарантира бързо генериране на пара и съответно по-кратко време за загряване в отделението за готвене. Подреждането и разположението на 8 входа за пара, разположени на специално проектиран модул, гарантират бързо разпределяне на парата в отделението за готвене и около съдовете за готвене на пара. Тази функция гарантира равномерни резултати и отлично сготвени кулинарни деликатеси.
MonoSteam
Тази система за пара е идеално приспособена за фурни за готвене на пара с малко отделение за готвене. Генераторът на пара е разположен във водния резервоар. Парата се вкарва във фурната през входен отвор за пара.
PowerSteam
Оригиналът. Първата технология за пара въведена в битовите уреди е все още отлична, дори след 30 години. Генераторът на пара с малък обем и голяма мощност от 5,0 kW осигурява най-бързото генериране на пара и съответно най-краткото време за загряване. Готвенето под налягане при до 120 °C води до най-краткото възможно време за готвене на пара. Затова технологията PowerSteam е най-безкомпромисната интерпретация на готвенето на пара.
Патент: EP 2 469 191 B2 Цифри като пример за предимствата на продукта