Преживявания в кухнята

Готвенето е забавно! Особено ако технологията работи както трябва и продуктите са първокачествени. Под това заглавие ще намерите всичко, което улеснява и прави по-приятно готвенето: подробна информация за продукта и полезно ръководство за подправките, практически съвети по храненето, класика от международната кухня и съвети за специалните хранителни нужди на бебетата и малките деца.

Christian Jung/Adobe Stock

Съвети за храненето

Наистина ли бялото брашно е нездравословно? Как горчивите съставки помагат на фигурата? Защо фибрите са важни за тялото ни? Какво да направим, ако детето винаги казва "Не ми харесва", когато яде? И защо уморените хора ядат повече от отпочиналите? Съветите за хранене от нашите експерти разкриват колко лесно е да се яде здравословно и защо удоволствието и здравословното хранене не си противоречат.

Кликнете тук за съвети за храненето
teen00000 - stock.adobe.com

Наука за храната

Каква е разликата между сладките картофи и другите картофи? Защо се готви зеленият фасул? За какво става папаята? Каква е разликата между октопода, сепията и калмара? Защо мароканското арганово масло е така ценно? В нашия раздел за информация за продукта изследваме храна, обясняваме произхода и как се приготвя тя, като даваме и практически примери.

Кликнете тук за информация за продукта

Бебета и малки деца

Приготвяне на здравословна бебешка и детска кухня с парната фурна на Miele

За да порасне човек, да изследва света, да е физически активен, любовта и балансираното хранене са изключително необходими през първите години на живота. Разбира се, храната за деца трябва да е вкусна, разнообразна и здравословна.

Още информация за